top of page
Αναζήτηση
  • Kalliatma

Υγρό σαπούνι χεριών

Έγινε ενημέρωση: 17 Ιαν 2021


ύκολη και γρήγορη συνταγή υγρού σαπουνιού που φροντίζει τα χέρια χωρίς να τα ξηραίνει. Στην συνταγή αυτή χρησιμοποιώ σαπούνι Καστίλλης χωρίς άρωμα, ένα αγνό σαπούνι με πολλές χρήσεις - σε σαμπουάν, αφρόλουτρο, ακόμη και για την παρασκευή υγρού απορρυπαντικού για τα πιάτα. Μπορεί κανείς να το παρασκευάσει μόνος του. Προς το παρόν, προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτό της εταιρείας Dr. Bronner's, καθώς είναι βιολογικό, με πρώτες ύλες δίκαιου εμπορίου. Το μπουκάλι των 473 ml είναι αρκετό για να παρασκευάσει κανείς όλα τα παραπάνω - το επόμενο διάστημα θα αναρτήσω την συνταγή για αφρόλουτρο στην οποία έχω καταλήξει. Εγώ το προμηθεύομαι εδώ.



 

Σε γυάλινο δοχείο για υγρό σαπούνι βάζω

  • 1 μέρος σαπούνι Καστίλλης χωρίς άρωμα

  • 3 μέρη νερό (αποσταγμένο ή φιλτραρισμένο)

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

  • 24 σταγόνες αιθερίων ελαιών, από τις οποίες ενδεικτικά: 6 σταγόνες μέντας, 8 σταγόνες λεβάντας, 8 σταγόνες πορτοκαλιού

 

Χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια της εταιρείας Young Living. Αναζητώντας αιθέρια έλαια 100% βιολογικά, τα οποία μπορώ να χρησιμοποιήσω τόσο «στο μεγαλύτερο όργανο του σώματος» - το δέρμα, όσο και σε φαγητά, γλυκά και ροφήματα, κατέληξα στην συγκεκριμένη εταιρεία, οι προδιαγραφές της οποίας ξεπερνούν αυτές των βιολογικών προϊόντων, και επίσης πληροί και τα πολύ βασικά για μένα κριτήρια ηθικού εμπορίου.



 

Δείτε εδώ για πληροφορίες, εάν ενδιαφέρεστε για προϊόντα της εταιρείας Young Living.

6 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page