ΜΑΣΑΖ

 

 ΠΡΟΣΩΠΟΥ​

  • Rejuvance:  Ολιστική αναζωογονητική μάλαξη προσώπου, η οποία δρα σε τρία επίπεδα - τον συνδετικό ιστό, τον μυικό ιστό και τους μεσημβρινούς. Στο πρώτο επίπεδο, το δέρμα αποκτά ελαστικότητα, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται, τα κύτταρα οξυγονώνονται καλύτερα και γίνεται ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω. Επίσης αποβάλλονται οι τοξίνες δια μέσου της λέμφου και οι γραμμές του προσώπου απαλύνονται. Στο δεύτερο επίπεδο, το αποτέλεσμα είναι η τόνωση και ελαστικότητα των μυών. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο και ζωντανό, καθώς το πρόσωπο ανορθώνεται οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται. Στο τρίτο επίπεδο, το Rejuvance ηρεμεί τον νου και την ψυχή. Η ροή της ενέργειας αποκαθίσταται, χαρίζοντας ευεξία και χαρά. 

  • Guasha: Θεραπευτική τεχνική της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής η οποία γίνεται με πλάκες από νεφρίτη με σκοπό την απομάκρυνση τοξινών από το αίμα και την λέμφο.  Εκτός από την ροή της ενέργειας επιτυγχάνεται η αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και η πρόληψη της γήρανσης.  Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και λαμπερή. Το οβάλ του προσώπου συσφίγγεται.

  • Λεμφικό μασάζ προσώπου: Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας της λέμφου που έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών και την βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος.

Είναι δυνατός ο συνδυασμός μεθόδων σε μία συνεδρία. 

Στο guasha και το λεμφικό μασάζ προσώπου χρησιμοποιούνται βιολογικά έλαια βάσης και τα υψίστης ποιότητας αιθέρια έλαια της εταιρείας Young Living ανάλογα με τις ανάγκες ή και τον εξειδικευμένο στόχο της κάθε συνεδρίας.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Στόχος είναι η απομάκρυνση της έντασης και του άγχους, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η καταπράυνση των πόνων των μυών. Πιο συγκεκριμένα βοηθάει μεταξύ άλλων στην καταπολέμηση της αϋπνίας, την βελτίωση της αναπνοής και της πέψης. Τα αποτελέσματα ενισχύονται καθώς

χρησιμοποιούνται τα υψίστης ποιότητας αιθέρια έλαια της εταιρείας Young Living ανάλογα με τις ανάγκες ή τον ιδιαίτερο στόχο της κάθε συνεδρίας.

Contact

©2017 by Kalliatma. Proudly created with Wix.com