Λίγα λόγια για εμένα

Ονομάζομαι Καλλιόπη Μαντοπούλου - Atma Nirmal Kaur.

Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Μεταφρασεολογία - με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των μεταφράσεων.

Έχω ασκηθεί στις πολεμικές τέχνες, στο σύστημα Shotokan Karate, και έχω παρακολουθήσει διάφορες εκπαιδεύσεις τεχνικών μάλαξης προσώπου και σώματος.

Το 2009 ξεκίνησε η πορεία μου στην γιόγκα ως μαθήτρια της Swami Nirvikalpa και εκπαιδεύτηκα στο σύστημα Satyananda. Στην Κουνταλίνι γιόγκα άρχισα να ασκούμαι το 2012 με δασκάλα την Κατερίνα Rajmeet Καρασμάνη.

Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Κουνταλίνι-Γιόγκα και μέλος της διεθνούς ένωσης δασκάλων της Κουνταλίνι-Γιόγκα IKYTA. Εκπροσωπώ στην Ελλάδα το ίδρυμα MammAlive, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την εκπαίδευση στην πρόληψη (επαν)εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Healthy Breast™ Program, του προγράμματος του ιδρύματος MammAlive  που εκπαιδεύει γυναίκες με στόχο την βελτίωση της υγείας τους, της υγείας των οικογενειών τους καθώς και της κοινότητας στην οποία ζουν.

 

Contact

©2017 by Kalliatma. Proudly created with Wix.com